Choď na obsah Choď na menu
 


board-sav-18/19

3. kolo - ihrisko aréna Vrakuňa sobota 22.9.2018 o 9:00

HBK Board Vrakuňa - TJ SAV Lamač

2:0 (0:0, 1:0, 1:0)

góly: Cvengroš, Tomašech

prihrávky: Tomašech

vylúčený: Jančovič 2

vylúčený: 1:1 na 2 min.

presilovky a oslabenia: 0:0

Zápas sa začal o 9:00, počasie nebolo veľmi priaznivé, nakoľko pršalo.

Od úvodného buly to bol boj o každú loptičku, hráči na oboch stranách bojovali a súboju vládli brankári na oboch stranách. Prvá tretina bola absolútne vyrovnaná avďaka brankárom v nej gól nepadol. V priebehu tretiny dážď ustál tak sa očakávalo zlepšenie hry.

Druhá tretina začala ako prvá skončila, aj keď v tejto časti mali herne trošku navrch hráči Boardu. Za svoju aktivitu boli v tejto tretine aj odmenený, keď po Tomašechovej strele Cvengroš zavesil pod brvno a Vrakuňa sa ujala vedenia - 1:0. V tejto časti niekoľkokrát skvele zachránil vynikajúci Moravčík a tak po druhej tretine bol stav 1:0 pre Vrakunský tím.

Do záverečnej tretiny nastúpili aktívnejšie hráči SAVky, ktorý často zamestnávali Moravčíka v domácej bráne. Po jednej zo striel dokonca zazvonilo brvno domácej bránky, avšak Board využíval každú šancu na protiútok. Potom však prišla chyba hosťujúceho brankára, ktorý vybehol mimo bránku, avšak prihral priamo na hokejku Tomašecha, ktorý ochotne chybu potrestal a zvýšil - 2:0. Po tomto góle síce ešte SAVka mala šance, ale všetky skončili na mužovi zápasu, ktorým bol dnes brankár domácich Lukáš Moravčík.

po treťom kole sa vyhuplo mužstvo HBK Board Vrakuňa na výborné tretie miesto.