Choď na obsah Choď na menu
 


nivy-ramiland-18-19

3. kolo - ihrisko aréna Vrakuňa sobota 22.9.2018 o 11:00

HBK 500 Nivy - HBK Board Vrakuňa

1:4 (0:1, 0:1, 1:2)

góly: Melišek D., Chovanec, Ravasz, Janík

prihrávky: Janík, Vitáloš, Kysela, Melišek D.

vylúčený: Melišek D. 2, Fančivič P. 2

vylúčený: 3:2 na 2 min.

presilovky: 0:1

oslabenia: 0:0

 

Súper má u seba plastové kocky, čiže po rannom telefonáte sa zápas presunul na našu radosť do našej novej arény. Naše ihrisko po rannom daždi už postupne schlo a tak sme sa mohli tešiť na zaujímavý zápas. Svoju premiéru si za Vrakuňu odkrútila i naša ďalšia nová posila Dušan Melišek.

Zišli sme sa na tri formácie a tak sme sa pustili hneď od úvodu do súpera. Po niekoľkých dobrých príležitostiach sme sa dočkali v polovici prvej tretiny, Ravasz po mantineli vysunul Janíka, ten výbornou prihrávkou našiel Melišeka a ten sa rutinérsky presadil cez výborného Andreja Letka v bráne súpera - 0:1. Len vďaka skvelému Letkovi nepadlo viac gólov do siete súpera. Keďže aj náš Kysela všetko bezpečne pozbieral šlo sa do prestávky s výsledkom 0:1 

Do druhej tretiny sme nastúpili rovnako, zvýšiť mohol hneď v úvode Melišek po prihrávke Ravasza však na súperovho brankára nevyzrel. Hral sa však pekný hokejbal z množstvom kombinácii a šancí, chýbal tomu len gól... A diváci sa i vtejto časti dočkali, keď Vitálošovu strelu upratal do bránky Chovanec - 0:2. V závere tretiny prišlo vylúčenie hráča Nív a tak sme mali do konca tretiny minútku presilovky, ktorý sme však v tejto časti nevyužili.

Do záverečnej tretiny na presilovú hru nastúpila naša prvá lajna Ravasz, Janík, Melišek a presilovku využila. Ravasz si zobral loptičku od brankára Kyselu a presnou strelou k tyčke prekvapil Letka v bráne súpera - 0:4. Pokračovali sme v ostreľovaní súperovej bránky. Po najkrajšej akcii zápasu keď si Janík s Meliškom vymenili na jeden dotyk loptičku sa dočkal gólu aj Jano Janík, vyzrel na skvelého súperovho brankára - 0:4. V tejto časti sme zvládli aj oslabenie, v závere sa však presadil aj súper, keď strela súpera so šťastím prešla Kyselovi medzi betónmi - 1:4. Na viac ako na čestný úspech sa ale súper nezmohol a tak sa Ramiland Vrakuňa tešil z výhry.

Mužom zápasu bol nováčik v našom drese Dušan Melišek, ktorý vytvoril dnes výbornú dvojičku s Jánom Janíkom. Po 3. kole je HBK Ramiland na tretej pozícii.